måndag 16 juli 2012

Jag hade tänkt skriva

ett inlägg i lördags med titeln lördagslek, igår ett som hette söndagssummering och idag ett om måndagsmums. Det sista kan ju bli lite aktuellt trots allt.

Jag har lekt med en del remsor i helgen men inte blivit färdig så jag kan visa upp slutresultatet, det var 30 remsor med Central Park-tyger, 3" breda, de ska bli pyttetäcken när de är färdiga, jag trodde på 3 - 4 stycken med viss hjälp av andra tyger. Men så bestämde jag mig för att göra 16-rutor och med olika lakansvävsrester att rama med för att se färgeffekterna. Så det blir nog 7 - 8 stycken av det hela till slut. Nu förstår ni ordet lördagslek.

Söndagssummering kan stå för mycket, sye som inte blivit klart, arbetshelg som är över, beachhandbollsturneringen i Åhus, sjukstugan i hemmet och till sist besöket på barnakuten för inhalation under kvällen. Dottern gjorde sina första mål i tävlingssammanhang igår, ett spelmål och en straff, mamma är nog lika stolt som dottern. Det blir nog A-slutspel i år igen.

Måndagsmums får komma från den här sidan Lilys quilt´, vilken goding.

Annars går det sakta idag, en lång och hostig natt med mycket astmamedicin har stått på menyn, hostan är lika intensiv idag som innan så vi ska strax åka och få lite inhalationer till sonen så han klarar kommande natt bättre, för sonens del hoppas jag på att det lugnar ner sig snart, han kan inte leka eller prata utan att få kraftig hosta, det är mest stillasittande som gäller idag.

Kanske kan jag få sytt någon söm idag.

Vi hörs!
Carina i Furulund

1 kommentar: