fredag 1 februari 2013

Jag utmanade så fint

och sa ok när Maja tyckte att vi skulle också sy av samma mängd tyg som Eva. Glad i hågen började jag sy och sedan kom  annat i vägen och nu jag skulle sy färdigt så gick det i stöpet, alltså min fint uttänkta plan om ett fint utlägg. Av mina Kaffe-rutor har ännu så länge blivit inget.

Så här ser det ut på köksbordet just nu, för jag tänkte inte tanken med utlägget färdigt så imorgon får det bli sprättning i den högre skolan. Under resans gång har det dessutom cirkulerat ett antal olika tankar på tygerna och ett annat sätt att skära mina 9-rutor, nåja det var väl allt tur att jag inte skar som jag täckte från början för då hade det kanske varit ännu värre att reparera icke färdigtänkta quilttankar.

Tiidigare idag var jag inne och kolla in vad Bambi sytt och konstaterade att hon sytt en vrålsnygg quilt. Ännu så länge har jag inte sett Majas arbete men är övertygad om att det blir lika snyggt.

För min egen del hoppas jag på att kunna sprätta upp och sy igen och kunna visa en bild på söndag.

Vi hörs
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Vi får vara glada att vi har herr Sprätt att tillgå när vi behöver honom, men man vill ju helst göra rätt från början! Kram

  SvaraRadera
 2. Du har ju kommit en bra bit på väg Carina,,bara lite kvar ,,och jag är alldeles övertygad om att du snart är klar ,,kul att herr Sprätt är hos dig..
  din blivade quilt ser alldeles .alldeles underbar ut!!!Kram till dig

  SvaraRadera
 3. Det kommer att bli ett alldeles underbart täcke och "Det har ju hunnit flyta mycket vatten under broarna"
  sedan vi bestämde detta!
  Jobba inte ihjäl dig nu!
  Tyvärr så är den där sprätten en av mina bästa vänner!
  Kram

  SvaraRadera