lördag 1 juni 2013

Mycket OT

nu kommer jag att skriva några retoriska frågor som inte kräver något svar.

Var har man regnkläderna och paraplyet  när det regnar?

Hur blöta kan ett par skor bli av en regnskur? Tja är fallet på gångvägen vänt in mot gången istället för ut mot gräsmattorna kan man ju bli ganska blöt.

Har precis skrattat gott åt Robert Gustavsson, innan dess hade jag bageriet igång, det är handbollsturnering imorgon, vi behöver ha lite födoämnen med oss, så pizzabullar blev det till slut. Det blev latmaskvarianten, färdig pizzadeg och vips var det mycket enklare att rulla ihop det hela.

Dottern och hennes bästis gillar hallongrottor så det blev en sisådär 20 st sådana också, det är kak- och godisförbud under turneringen men de kan ju få dem efteråt. Är de lika duktiga som de var förra helgen blir det en heldag på beachen i Helsingborg imorgon,

Nu till en lite komisk grej - jag har blivit ordpolis på jobbet - ni som följer mig vet att jag ibland tappar några ord på vägen undrar säkert hur detta gick till. Eftersom sjukvården som helhet behöver spara pengar så diskuterar man ju något som heter taligenkänning, detta inför min arbetsgivare på bred front sedan i torsdags, det innebär att det inte längre kommer finnas några sekreterare som jobbar kvällstid och helger på min arbetsplats. Men, någon måste kontrollera att vissa saker blir rätt, så jag har fått ansvaret för fellistan med ord från de olika klinikerna som ingår i projektet. Man kan väl säga så här att det är tur att jag bara ska rätta stavningen av det som trillar in på listan.

Min sista helg som joursekreterare knäckte nästan mig, vi hade ju lite uppgradering av programvaror på lördagen, jag skulle slutat kl. 18 men kom hem först kl. 23 så jag är rätt glad att tiden som joursekreterare är över för slutklämmen blev inte riktigt som jag tänkt mig.

Som ni förstår av det jag skriver ovan så  har livet varit lite hektiskt ett tag, vi har halverat personalstyrkan det sista året men inte det som skulle utföras, så nu hoppas jag på en aningens lugnare tillvaro med tid och lust för tyger och tråd men mest av allt önskar jag mig att virussäsongen tar slut, sonen har varit infekterad av olika saker sedan i mars och han börjar lite sliten nu kan man säga.

Längtar efter en sydag men det är ju snart semester och jag hoppas på någon regndag så att jag kan sy så det ryker.

Vi hörs!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Hoppas det lugnar sig nu både med jobb och virusar och att du får många stunder vid symaskinen!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. Kan bara instämma med Lizzan!
  Du vet var du hittar mig om du vill Twittra!
  Kram//Maja

  SvaraRadera