tisdag 23 juli 2013

Nu har jag haft semesterstängt länge nog

Nu är vi inne på sista semesterveckan, i början var väl vädret sådär men som det är nu så skulle det inte vara så dumt med några semesterveckor till.

Semestern har varit fullspäckad med aktiviteter, det är först denna vecka som det har varit lite lugnare.

I nämnd ordning så har vi varit och tittat på handboll i Göteborg i dagarna fyra med ett gäng fantastiska tjejer. Badat oss skrynkliga på Lalandia (vi var lite besvikna, vi hade förväntat oss mer av ett så berömt ställe). Målat min mosters hus, vi hann inte riktigt med allt, ett getingbo med åtföljande stick i kinden ställde till det lite.

Vi har ätit på restaurang i diverse landskap under semestern, senast i Skåne, mycket smaskiga pizzor i Kivik med åtföljande glass i hamnkiosken, där har man varit många kvällar i "ungdomen".

Sy skulle jag också göra och har gjort, 1 täcke är helt kviltat och klart med lukkekanten på, lite fästa trådar från lukkekanten återstår. 1 täcke är kviltat och har lukkekanten på det täcket ska sys ner, är ju fotboll imorgon så då åker nog nålen fram. Täcke 3 ska mackas helst innan söndag. Sedan har jag ju ytterligare ett täcke på G och en beställning på en nesse, får se hur långt lusten att vara kreativ räcker.

Ha det gott i värmen!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

  1. Full fart på dig och en hel del har du hunnit med.
    Kul med lite twitter inom en kort framtid, kanske, kanske...
    Kram//Maja

    SvaraRadera
  2. Ni har hunnit mycket på era lediga veckor, både jobb och avkoppling! Fast jag håller med mer semester åt folket! Vad sägs om 5 veckors jobb och 47 veckors semester?! Kramar Ullis

    SvaraRadera