måndag 16 september 2013

Olyckan var framme

helgen var vikt åt handboll i två långa dagar, det kändes som om det var läge att packa med något i ryggsäcken att sysselsätta sig med mellan varven.

Den tänkta sjalen med arbetsnamnet "när Alfons går och lägger sig" åkte ner i ryggsäcken, kände mig nöjd för det är stickor 3 och många varv blir det innan man kommer till 140 cm i bredd.

Rotade runt i ryggsäcken och hörde ett litet poff, ah tänkte jag stickan punkterade påsen den låg i......................... en lång stund senare skulle jag plocka upp arbete och gjorde upptäckten att

den ena "stickan hade knäckts precis ovanför metallfästet. Tänkte med en gång att med lite superlim måste det gå att laga stickan, mannen var av en helt annan åsikt men limmade snällt ihop den. Lite ojämnt blev, då fick jag rota ibland dotterns nagelfilar och fila lite försiktigt på stickan, lite ojämnheter finns kvar, stickan går att använda men jag skulle vilja att den blev jämn och fin, frågan är då om lite ofärgat nagellack kan lösa problemet. Vad tror ni?

På kviltsidan återstår 1 söm på Irish Coffee-kvilten sedan är det lukkekantsdags, jag hoppas att den sömmen och lukkekanten sys imorgon.

Vi hörs!
Carina i Furulund

4 kommentarer:

 1. Roligt att höra ifrån dig,,lycka till med stickor och Quilt!!Bambikram

  SvaraRadera
 2. Har också knäckt stickor och INTE lyckats fixa dom, så Grattis och lycka till!
  Ska försöka få till ett Twitter, men oj vad det sitter åt hårt!!!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 3. Puh, va skönt att det inte var någon allvarligare olycka (förstår att det itne är så kul med stickorna men rubriken sätter ju igång en hönsmammas hjärnspöken...). Har tyvärr inga tips, men lycka till med rehabiliteringen!! :-)

  SvaraRadera
 4. PS - Unknown var jag denna gång / kram Jenny

  SvaraRadera