måndag 28 oktober 2013

Finbesök

Idag har Tommy varit hos oss för första gången, Tommy är en labradoodle som kom från USA i förra veckan, med sig hit hade han husse och matte. Helt fräckt har jag snott fotot från mattes facebookmeddelande.

Husse hade lite arbete att sköta om. Den sista veckan så har vi flyttat runt och stuvat om saker. Rivet gamla garderober som har stått pall för det mesta sedan 1956 men dottern tycker inte att de är så trendiga. Jobbet med att göra om dotterns rum är en tre-stegsraket. Idag kom det mesta av golvet på plats. På onsdag ska fönstret bytas, man kan väl säga att det inte är fönsterbytarväder idag. Om allt går som det ska så kommer rummet att ha en ny skjutdörrsgarderob, nytt fönster och nytt golv på torsdagkväll, kanske har väggarna fått ny färg också då.

Medan detta projekt framskrider så ska jag och matte testa att delvis klä om en fåtölj, sitsen är sliten så den ska få ett nytt tyg. Så vi ska klä om sitsen och nackkudden, hade tur som fick tag i ett möbeltyg i den ena kulören som finns på fåtöljens grundtyg.

För någon vecka sedan kom den här boken - jag kan inte bestämma mig för om mönstret på framsidan ska användas till nästa kvilt.

Oavsett vilket mönster det kommer att bli så kommer kvilten ha färgerna, mörkrött, rött, orange grått och lite vitt.

Idag får ni hålla i hatten så den inte blåser ifrån er!

Vi hörs!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. En mycket vacker quilt tycker jag testa den vetja!!Bambikramar

  SvaraRadera
 2. Vilken tjusig hund!
  Ja, där fick du ett fint besök!
  Kvilten på boken är jättefin. Ser fram emot att se ditt exemplar!
  Kram//Maja

  SvaraRadera