lördag 22 mars 2014

jag gräver

,riktigt långt till och med, ända ner i botten på scrapstunnan, den har på något sätt pratat med mig den sista tiden. Kvittorulle fram, på med strykjärnet, spola upp ordentligt med undertråd, bra musik på Spotify och dörren stängd in till syrummet.

Jodå jag har fått vara ifred utom vid matdags, då har maken tittat in.

Vad det ska bli? Vet inte men de blåa kvittoremsorna hänger fint på "designväggen". Tror att det finns många tygminnen ibland mina scraps, alltså inte bara mina tygminnen.

Om man är lite snäll mot sig själv kan man säga att det har minskat i scrapstunnan och det har det bevisligen gjort men det är marginellt, får nog inhandla några rullar med kvittopapper till.

Sedan vi hördes sist har jag insett att jag inte prioriterat sömnaden på länge, så kan det gå när man börjar jobba dagtid. Men jag har levererat 4 st kockmössor som har åkt till Kirchberg, ett förkläde med en prinsessa på utöver det har det blivit två par raggsockor, ett pannband, en påbörjad kjol och många quilttankar.

Som vanligt med denna familjen så är vi sjuka, kan inte begripa att sonen som nu är 8 år inte förstår att det är bättre lämna bacillerna där de är när han möter dem istället tar han dem med sig hem och smittar oss andra.

Nu borde jag ta tag i mina "kvitton" igen men då blir jag avbruten, en sparkcykel och en trampebil ska fram, detta delegerade jag...................................

Idag är det grillpremiär undras tro vad det ska bli för goa tillbehör.

Vi hörs!

Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Ja Carina har du också drabbats av denna bacill....kassakvittorulle!!!!Den är (o) botlig!!Kram till dig från Bambi

    SvaraRadera