lördag 11 oktober 2014

Nu har jag hittat hem

det har varit ett farligt ståhej i dagarna två, igår badade och fönade de mig och klippte klorna, som belöning fick jag en skvätt räkost, så det var väl trots allt helt ok.

Helt plötsligt mitt i leken kom de en massa människor som kollade in mig och mina syskon, massor av kameror var det också.

Sedan kom det en tjej och lyfte upp mig

hon verkar faktiskt ok, mjuk och gosig famn att vila i.

Sedan satte de på mig ett koppel, det gillade jag inte alls men så satte de fram mat till mig och då glömde jag bort kopplet.

Sedan tyckte någon att vi skulle in i hundgården igen, det tyckte vi inte var så kul, det fanns ju många nya att leka och kela med.


Nu är ögonlocken tunga, det har varit mycket nu en stund. Nu går äntligen alla människorna så allt blir som vanligt igen.

Helt plötsligt väcker de mig i min skönhetssömn och bär iväg med mig, men det var den där gosiga tjejen igen så det gjorde inget egentligen. Sedan stoppade de in mig en hundbur och körde iväg, då tyckte inte jag att det var skoj längre, bäst att gnälla högt så att de förstår att så här gör man bara inte. Japp jag fick ligga i den där gosiga famnen igen. Oppsan jag är kissig, undrar om de fattar detta? Jodå min gosetjej fattade och fick de där andra två att stanna så jag fick gå och ut och kissa.

Sedan fick jag åka bil läääääääääääääääännnnnnnnnnnnnnnnnggggggggggggggge, när jag kom fram så hittade jag ett fotbollsmål som såg övergivet ut så det kissade jag på så att alla förstår att det är mitt nu.

Sedan bar de iväg med mig på något med fotbollar, glada tillrop och applåder, men jag är en modig kille så följde med lugn som en filbunke, då helt plötsligt så uppenbarade sig en liten kille som inte tyckte om när jag gick emot honom, jag gick ju sakta!

Men till slut kom den där killen och klappade mig.

De som jag har kommit till har någon sorts rund balja som de tycker att jag kan vara i, men jag ville bli övertalad först.

Så den där vithåriga mannen fick smöra lite för mig innan jag la mig ner och slöt ögonen.

Det var så mjukt och gosigt så jag kunde inte låta bli att ta en tupplur.

Vi hörs!
Carina i FurulundInga kommentarer:

Skicka en kommentar