söndag 12 juli 2015

Sylusten har sinat

och jag är lite ledsen för det, har ju några projekt att färdigställa.

Kanske beror det på att vi har rensat skräp, rymt ur matkällaren i väntan på en dag då det regnar så att maken kan lägga klinker, byggt staket, haft storhushåll, tänkt många tankar kring hur man kapar virket bäst för att inte få så mycket spill.

För ovanlighetens skull så är det jag som har lagat mat när det har byggts, jag gjorde en lite större grillpremiär, har smygtränat då och då. Men nu slog jag till med en egenhändigt grillad ytterfilé med goda tillbehör. Som ni vet så kräver byggare mat med jämna mellanrum för att orka så då blev det inte så mycket tid över.

Nu är de största delarna gjorda, bara lite staket kvar att göra, utlämning av bortskänkt marksten imorgon och sedan ser det riktigt trevligt ut i skämshörnan.

Sonen och jag har ett tömma sandlådan-projekt igång, vi tar några hinkar varje dag, inte så många för då tappar han lusten.

Det känns som om jag har haft semester länge, men det har jag inte, det är 9 dagar sedan jag började min semester, kan det vara så att alla projekt och badande in emellan som gör att det känns som om jag har haft semester en månad redan.

 
Hit kan man inte åka när man är hundägare, så då får man åka hit istället
Saxtorpssjön, tidigare två men grävmaskinen har gjort sitt och nu är det en sjö. Barnen och hunden tycker att detta är kul. Bilden har jag lånat från hd.se.
 
Vi hörs!
Carina i Furulund


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar