söndag 18 oktober 2015

Helger kommer och går

och symaskinen står där den står. Det är en kort sammanfattning av året som gått känns det som. Det fattas en bit som nog ska vara 10 x 30 cm till att vara färdig med 2 st häxkittlar. Men håll till godo här kommer bilder på den toppen/topparna som är klara.

Det här ska bli ett tungt täcke som ska kviltas i två delar som hålls ihop av en blixtlås när allt är klart. Jag gör så för att kunna tvätta täcket i maskinen vid behov. Kviltat och klart kommer det att väga cirka 8 kg.

Jag fick ett underbart brev för ett tag sedan, där fanns två saker i brevet, den ena saken används varje dag, den andra ligger på skrivbordet och jag väntar på att den saken ska säga vad den vill bli.

 Som ni ser har jag lånat Majas bilder, för bättre bilder kunde jag inte själv ta.


 
Dagen efter jag fått paketet så fick jag en häck av min familj, är det något man vill ha som resten av familjen funderar på om de verkligen vill ha får man önska sig det i födelsedagspresent. Det enda jag aldrig lyckats få som jag önskar mig är en varmkompost. I övrigt fick jag hållare till glasögonen när jag tränar, en vandring mellan Haväng och Brösarp, där kost ingick. En liten lammskinnsförvaring, ska se om jag kan fånga den på foto någon dag. Sedan fick jag Halloweenpumpor med ögon på.
 
Jag hoppas att jag kan återkomma snart med fler bilder och att jag kan få lite mer sytid då och då.
 
Vi hörs!
 
Carina i Furulund 

2 kommentarer:

 1. Får väl säga grattis till Dej då!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Din häktet blir superfin, men varför dragkedja?
  Har du tänkt på en snygg rad med knappar och öglor?
  Kram Maja

  SvaraRadera