söndag 22 maj 2016

Nu var det bra tag sedan jag skrev något

men jag syr mellan varven, jag försöker göra projekt som gör slut på vaddrester, småbitar av flanell och tygsnuttar som legat länge på hyllan.

Det här är ett exempel, en bit tyg som jag köpte på Stoff och stil på typ Hedenhös tid, fick bli en väska till Samuel. Nu är den slut, inte för att det frigör så mycket plats på tyghyllan den frigjorda platsen är kanske mer en mental sak.

Idag har jag däremot testat en helt ny sak, den där soyamix-vadden som jag köpte för ett tag sedan. Hm jag vet inte vad jag ska säga om den, tyckte att jag nålade ordentligt, hade strukit flanellen och toppen men vadden rörde sig fullt i paritet med bambuvadden, rent ekonomiskt var den ju ett bra alternativ till bomulls- och bambuvaddarna, men jag ska kanske inte döma ut den efter en användning.

Ni som följer Maja på Instagram vet att hon utmanat mig, jag har inte fotograferat remsorna men kreaktivitetslabbet har gått på högvarv sedan kuvertet kom. Frågan är vad jag ska göra med remsorna för att göra dem rättvisa.

Vi hörs!
Carina i Furulund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar