onsdag 9 november 2011

Vart tar tiden vägen?

Ja det kan man ju fråga sig både en och två gånger. Denna veckan skulle bara innehålla en jourdag men hur det nu blev så blev det jour idag också, trots att jag hade jobbat stora delar av dagens arbetstimmar när sjukskrivningen kom. Ingen skugga ska falla på min kollega man kan inte hjälpa att man blir sjuk.

Skulle behöva sy några sömmar idag men måndagens sömnad avskräckte en aning, helt plötsligt försökte symaskinen äta upp baksidestyget och plötsligt så lossnade stygnplattan, ja jag fick sprätta loss den!

I måndags gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare, håller jag på att bättra mig? Jag började sticka en provlapp för att kolla masktäthet, förr i världen när jag stickade så tänkte jag att alltid blir det något, kanske inte en helt bra tanke om man vill ha passform. Nåja jag får väl skylla på ungdomligt oförstånd.

Idag röjer jag i mitt arbetsrum, någon har stökat upp, sannolikt har jag bidragit en del själv men städerskan i vårt hem är fenomenal på att bära ner saker och lägga dem på mitt skärbord så det ser stökigare ut än vad det egentligen är.

Med väldigt kort varsel har en av bonussönerna ställt upp på att vara barnvakt idag och det bästa med det var att sonen kunde inte skylla på sin lösa tand för att slippa äta upp, han försökte få annan mat men fick då besked på att han kunde äta kvällsmaten vilket han gjorde till sist.

Vi hörs!

Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Det undrar jag också!!
  Den där tiden som bara rusar iväg.
  Inte har jag hunnit skicka ett mail i dag heller!
  Hoppas att allt är bra!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ibland funderar jag faktist på att stoppa tuggummi i klockan, fast det räcker väl antagligen inte med att jag får stopp på en klocka :o( Kramar Ullis

  SvaraRadera