söndag 27 november 2011

Long time no see

skulle man kunna säga. Tiden har fortsatt rusa iväg, jag har åtminstone kommit på varför det känns så, maken som tidigare jobbat dagtid har börjat jobba 3-skift igen vilket innebär att jag inte har tid att sy på samma sätt längre. Vissa kvällar är det fullt pådrag tills det är dags att gå och lägga sig.

Nåväl, tre spolar tråd har jag gjort av med sedan i fredags och det är jag nöjd med. Två små damer har fått väskor i helgen, dels min systerdotter Emilia som fick en med axelrem, blev mycket omtyckt.

Mittyget kom från Maja för ett tag sedan och jag visste att det skulle bli en del av väskan till Emilia direkt, väskan är vändbar och ser ut så här på insidan:

Mittyget här kommer ifrån samma kuvert som ovanstående, med ett bra och ha-inköp så blev det en väska till slut.

Den andra väskan har jag för mig att jag visade på zoomin-tiden, den fick lilla Alva på sitt 2-årskalas idag och blev alldeles överlycklig.

För ett bra tag sedan gjorde jag de här, de är redan väl använda och goa att ha på sig. strumpgarnsrester och en virknål var allt som behövdes.


Idéen snodde jag från Ingrid som i sin tur snott den från My som i sin tur snott den från ................... tja inte vet jag, men bra blev det i alla fall.

Nu är det dags för Mr Gunvald och en mugg glögg!

Ha det bra i blåsten!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Vad flitig du har varit.Fina saker du gjort.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Vilka fina arbeten!
  Väskan blev ju jättegullig!
  Är det handledsvärmare?
  Först trodde jag att du virkat en halsduk som du vikt ihop och fotat!
  De var så fina älskar ju färgen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vadå inte få tid till att sy,,du har ju gjort jätte mycket,,och finfina grejer dessutom.Ja nu är det spännande på tv:n,,`Kram

  SvaraRadera