onsdag 18 april 2012

En utmaning är skickad

Som ni alla vet så kvider Maja över sina scrapstunnor och makens hennes gör vad han kan för att minska innehållet i dem. Så jag har skickat en utmaning per post till  henne. Hon får x remsor som är ungefär 6,5 inch breda och lite lakansväv, av detta ska hon sy pyttetäcken som hon ska skicka till mig igen. Poängen är att hon får inte skapa några scraps av mina remsor, allt ska sys upp, hittar hon en särdeles snygg remsa får hon byta ut den mot egna scaps, saknas det tyg för att göra färdigt ett täcke är det bara att börja gräva ibland egna scraps. Så skrufs är det enda som får bli kvar!

Men jag är snäll till henne hon får inget slutdatum för projektet. Det ska bli spännande att se vad hon gör av tygerna och hur många täcken det kan tänkas bli. Kommer att skära upp samma mängd tyg till mig själv och se hur mycket jag får ut och jag ska också försöka se till att det bara blir skrufs över.

Vi hörs!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

  1. Du är smart du!!!Skall bli jätte kul att se,,,mängd och utseende!!'Om ni använder Accu..GO baby,,,så blir det bara skrufs kvar!!!!Kram till dig

    SvaraRadera
  2. Oj, kvinna. Du är rolig du!!!
    kram

    SvaraRadera