söndag 3 juni 2012

Kalaspresent

sonen ska till en kompis på kalas idag och kompisen gillar Hello Kitty skarpt, så det vara att rota runt lite ibland Hello Kitty tygerna. Har några sådana att välja på, olika färger och utföranden.

I övrigt har det varit mycket stilla på syfronten denna helg. Mellan skurarna igår försökte vi klippa ner häcken och det som ska bli en häck. Här var gott om kompisar till barnen på eftermiddagen så jag fick baka lite på eftermiddagen för köket var fullt av fikasugna små och stora.

Har ni försökt förklara för en intresserad 6-åring hur en häcksax fungerar? Nej inte jag heller men igår fick jag åtminstone försöka.

Ännu så länge ser vädret ut att vara bättre idag än igår, kanske lite ogräsrensning? Tja blir det inte ogräsrensning så blir det städning inomhus.

Men imorgon ska jag sy, har ju några utmaningar att göra färdiga, fick ju en av Eva W för ett tag sedan och med hjälp av Eva J.s kreativitet så blir nog min utmaning klar snart, fick en bra idé via hennes blogg för ett tag sedan. Sedan har jag ju fått Majas utmaning, remsor ungefär 4,5" som skulle bli något innan midsommar, ja det blir det nog också. 

Vi hörs!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Våra utmaningar håller oss igång!
  Fin nesse du gjort!
  Grabben kommer att bli så glad!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fin presentnesse du sytt!!!
  Tur vi har lite utmaningar som håller oss igång ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 3. Hej heja Carina ,,du ror iland dessa utmaningar också!!!Kram

  SvaraRadera