fredag 12 oktober 2012

Hålla projektmängden konstant

det är ju vi quiltare väldigt bra på, så för att det inte skulle bli så tunt på hyllorna med påbörjade saker så fick jag äntligen börja skära i nygamla tyger igår. Har ju mest sytt lukkekanter ett tag.

Den här bilden ramlade jag över för länge sedan och jag har haft ambitionen att göra något liknande av mina kaffetyger, så nu är jag på G men min kommer inte ha avlånga mittbitar. Förresten så vet jag inte vem som gjort den här så länge sedan är det som jag sparade bilden.

Anledningen till att jag äntligen kunde börja på något nytt var att mina "karamellquiltar" är överlämnade till sina nya ägare som jag hoppas kommer att trivas med dem.

Maja frågade oss för några dagar sedan vad vi önskade oss, i mitt fall är det sytid och bromsolja till klockan, tiden bara rusar iväg, men första gången på flera månader har vi en helg med tomma sidor i almanackan och den ska vi njuta av.

Maja och jag spånade kring ett bus till Eva J innan sommaren, undrar om Maja glömt det? Jag har inte glömt så Eva J vill du busa lite så skriv en kråka i kommentarsfältet så får du lite tyger av mig, du får bara sätta till svarta och vita tyger i övrigt.

Nu ska jag skära till lite tyger till en lukkekant så jag blir klar med nästa projekt.

Vi hörs!
Carina i Furulund

4 kommentarer:

 1. Hahaha ,,har väntat på när....ok!!med lite tid så är jag REDO!!!!!Kram till Landskrona från Varberg

  SvaraRadera
 2. Glömde ju skriva att quilten du visar idag faller Frun helt i smak!!!Kram igen

  SvaraRadera
 3. Det mönstret som Du visar här i dag gillar jag. Det var kul, och man kan ju göra blocken i den storleken som passar en själv. Tack för tipset!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 4. Ja, det hade Maja glömt!!!
  Men, det fixar vi väl på ett "kick" eller hur???
  Gillar också mönstret där ovan!!!
  Kram

  SvaraRadera