fredag 11 januari 2013

Idag hade jag tänkt skriva om

allt jag har sytt idag, men det blidde inget syende.

Istället konstaterar jag att det var long time no see..............................

Maja skickade ett mail och undrade var jag höll hus, jag har varit hemma, kollat på handboll, firat födelsedagar, jobbat x 6 helgdagar sedan var jag trött på nyårsdagen efter att både jobbat och "festat" in det nya året. Sedan har vi vuxna i den här familjen ägnat oss åt vinterförkylning.

Så längtar jag efter lite vardag, med hämtning och lämning på fritids, tjatande om läxor, sittning i köket med almanackan i handen för att se så att någon är hemma med barnen på kvällarna.

Inom kort är både jag och mannen schemalösa på respektive jobb, i min bransch är det anställningsstopp trots högkonjuktur och mannens bransch är det krisavtal och kortare arbetstid som gäller, detta kan bli kul.

Om allt går som det ska så kommer jag ha lite av min sytid på måndag, det var länge sedan jag kunde säga att nu ska jag sy en förmiddag, har några projekt som måste bli färdiga quiltning och lukkekant återstår.

Innan Maja la ut sin utmaning om scrapssömnad hade jag tömt ur min trådback med småbitar i någon sorts iver att bli av med småbitarna, förhoppningsvis blir det något av det hela.

Vi hörs!
Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Fullt upp hela tiden!
    Det är det inte här, men ÄNDÅ är det FULLT UPP HELA TIDEN!
    Kommer du ihåg att vi ska visa vårt Kaffe Fassett svart/vitt utmaning (som vi busade med EvaJ) den 1 Februari????
    Kram

    SvaraRadera