torsdag 27 december 2012

Jag har nog varit snäll i år

för tomten kom med en sådan här till mig

med lite tillbehör. Försökte en omvänd variant för att få min önskade varmkompost. Så jag sa att jag ville ha en sådan här men att den var dubbelt så dyr som varmkomposten, trodde i min enfald att det skulle vara mer lockande att köpa varmkomposten då.

Annars har jag mest ägnat helgen och julhelgen åt att jobba 5 jourdagar på 6 dagar var kanske lite mastigt men å andra sidan är det ju handbollsturnering från och med idag och då vill jag vara med och kolla så kompromissen blev jobba i jul och på nyårsafton så får du vara ledig torsdagen och fredagen utöver dina lediga dagar.

Det är ju väldigt inne att sy upp sina scraps och jag jobbar febrilt för att få något att visa upp men man kan ju säga ungefär som läkarna på jobbet säger rätt ofta "status är väsentligen oförändrat sedan föregående undersökning", med andra ord trots idogt grävande och syende av scrapsen syns ingen skillnad i korgarna.

Vi får höras en annan dag när jag vevat lite och sytt något av det vevade.

Carina i Furulund

4 kommentarer:

 1. Grattis till en toppen julklapp,,som du kommer att få så mycket användning utav!!Kram

  SvaraRadera
 2. Det är bara för mig att gratulera Dig till en "kul" julklapp. Jag såg en sådan här i Quiltköping, där Eva-Brit från bloggen "Bambisyr med sin quiltglädje" demonstrerade den för Butiken Annalunda. Och jag tyckte att "den verkade mycket effektiv."

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Den strategin kanske jag ska testa till nästa jul :-)
  Nu kan du veva ikapp med Bambi och Maja.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är du snäll Carina!
  Veva kan vi göra när vi Skypar!
  Scrapsen tar aldrig slut och om dom skulle göra det
  så är det bara att skära nya!
  Kram på dig!

  SvaraRadera