söndag 29 november 2015

När det bara blir fel

Ja, så kan man sammanfatta helgen.

1. Hunden hoppade över staketet, nu har han ju i och för sig hoppat över häcken vid något tillfälle, men där han hoppade över är det dessutom satt häckplantor också så han var nog en bit ifrån staketet när han hoppade.....................

2. Vi skulle köra med släp till några vänner för att hämta hem lite gamla fönster som vi kan använda till att bygga växthus med. Då sa det POFF, frågan är om det var i släpens elektronik eller reläet i bilen som sa POFF. Nä det blev inga fönster hämtade.

3. Jag bestämde mig för att städa i hobbyrummet, frågan är om det var ett bra eller dåligt beslut. Då upptäcker jag att avrinningen från stupröret utanför nog inte fungerar som den ska. Det som skulle bli ett litet projekt slutade med att bokhyllorna som rymmer bland annat tygerna nu står mitt på golvet. Extraelementet står där bokhyllorna stod tidigare, fullt ös på värmen. Baksidan på en av bokhyllorna är blivit rund av vätan så nu ligger alla tygerna nerplockade i plastbackar. Frågan är när jag kan packa upp dem igen.

Vi hörs!
Carina i Furulund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar