torsdag 28 januari 2016

Över två månader sedan

det är helt enkelt bedrövligt att det är så länge sedan jag bloggade överhuvudtaget. Jag får väl skylla dålig inspiration men det är nog egentligen så att december månad är gräslig ur aktivitetssynpunkt.

Nu börjar det bli ljusare, kreativiteten återkommer sakta och lusten att skapa följer med för att nå sin topp någon gång i maj. Känns lite knepigt faktiskt, för jag borde ju vara glad över att det blir höst och vinter som är normal skapartid. All kursverksamhet ligger ju nere under sommaren t ex.

Dagen har ägnats åt att spola tråd på många spolar. Lyssna på katten som har fel tidtabell för katt i mars. Jag har skurit 2,5" rutor från scrapsen efter dessa täcken.

 
 
Vi skaffade en matta i bruna toner och la under matbordet så jag ska göra underlägg tänkte jag, mestadels brunt, med lite beige och orange i. Blir nog bra när det blir klart.
 
Vi hörs, förhoppningsvis innan det har gått 2 månader igen.
 
Carina i Furulund
 

4 kommentarer:

 1. Jättefina täcken du gjort!

  SvaraRadera
 2. Det är inte bara du Carina som varit borta från bloggen utan det verkar vara många många men jag hoppas att ni alla får inspiration och sätter igång och syr igen!!Lycka till och Kram från Bambi

  SvaraRadera
 3. Det är alltid lika trevligt med "ett livstecken" från Dig, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka!
  Ser fram emot att få se nästa projekt.
  kram

  SvaraRadera