torsdag 1 december 2016

Sjukt nöjd - redovisning

Men det krävdes lite sprättning och sy om innan jag blev så jäkla nöjd. Jag är så tacksam när jag blir utmanad av Maja för det krävs ju att man tänker utanför boxen för att det ska bli bra.

Två försök med andra mönster som inte alls lyfte batiktygerna blev det innan jag åkte till Malmö för ett inköp av en stor bit beigemelerat batiktyg att använda som bakgrundstyg. Tyvärr räckte inte hela biten ens med skarvning av tyg nummer 2 som jag fick använda till en baksida så jag har en kvilt till på G. Blocken ska sys ihop och sedan visar jag upp den toppen också. Så jag fick alltså använda 3 st tyger istället för tänkta 2 st tyger.

 
Bilden är tagen på köksgolvet för att det blev för sent att fotografera ute. Men imorgon hoppas jag på att det är bra ljus när jag kommer hem.
 
Elsa har återvänt till sin älskade handboll igen, att missa ett träningspass eller någon aktivitet går ju inte. Numera spelar hon i en handikappförening som har många olika aktiviteter för funktionshindrade unga och vuxna. På bilderna nedan ser ni när vi var i Arenan i Lund för att möta handbollslandslaget innan landskampen i november. Någon dag senare fick Elsa och en del av hennes kompisar spela ihop med Zoran Roganovics lägerdeltagare, en halv dag med matcher blev det. Det mest intressanta tycker jag är att Zoran och H43 jobbar nära handikappidrotten i Lund för att gå i bräschen för att det ska bildas fler lag för unga och vuxna med funktionshinder som vill spela handboll.

Utöver laget i Lund finns det ett i Malmö och ett lag organiserat i klubben Skuru, men så många fler som kan mobilisera ett helt lag för att åka på turnering finns inte. Då har ändå en del av spelarna i Lund varit med i Special Olympics i Los Angeles där de vann silver och de har även varit med och vunnit Europamästerskapen för funktionshindrade. I serien Heja Sverige finns det lite filmsnuttar där handbollslirarna visar upp sig.


 
Vi hörs!
 
Carina i Furulund

 

2 kommentarer:

 1. Du ska känna dig jätte nöjd Carina!!! Bra jobbat med fin utmaning!! kram. Bambi ❤️

  SvaraRadera
 2. Så himla snyggt täcke!
  Det ska bli kul att se det andra som du håller på med också!
  Plusen var "förbjudna" för mig då jag syr dem i andra tyger.
  (Undrar just var jag lagt de blocken)?
  Kul att dottern hittat sin idrott och att hon är igång.

  Nu är det din tur att utmana mig😀.

  Kram Maja

  SvaraRadera