torsdag 1 december 2011

Snart har ytterligare en vecka gått

och en stor del av den veckan har jag spenderat på sjukhuset, det vill säga jobbat till största delen och idag har jag varit patient. Hm säger jag, politikerna säger att sjukvården behöver spara pengar.

Alltså jag är ingen snabbvirkare men under dagens besök hann jag göra en handledsvärmare, under tiden fick jag inte ens besked om varför det inte blev min tur.

Sedan några dagar har vi nytt schema på jobbet, yes säger jag, jag tycker om att joura men inte mängden arbete som ska produceras på en väldigt kort stund, det nya schemat gör att man har hjälp längre på kvällen och att man jourar mindre. Jag kommer att få mindre sytt eftersom de blir färre dagar då jag har någon timme över för mig själv men det får jag ta.

Veckan i övrigt har inneburit feber, huvudvärk, kräk och tvättberg, ja inte undertecknad alltså utan sonen så nu börjar vår vinter se ut som tidigare vintrar med virusar. Det enda jag undrar över är om sonen smittat med huvudvärken, det finns inte så många alternativ i den branschen antingen har han smittat mig eller så har jag varit ute och fått regn på huvudet. Oavsett vilket gör det ont och vill inte riktigt släppa.

För resten av veckan så önskar jag lite nattsömn och sylust, får man det förstnämnda så brukar det sistnämnda också dyka upp.

Ha en bra helg!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Slutar det bara blåsa ,skall jag också sova gott,,men så hörs det inte just nu.Här är det ett riktigt skitväder.
  Hoppas din sömn blir bra!!Kram

  SvaraRadera
 2. Här är det dags för sängen!
  Förlåt att jag inte svarat på mail, men det blev bortglömt!
  Vi hörs i morgon!
  Kram

  SvaraRadera