tisdag 27 mars 2012

Igår kom

det två fönsterlösa kuvert med vackert innehåll. Från Eva W med en hälsning om att göra något till mig själv kom detta

bilden är mycket träffande så nog ska jag göra något åt mig själv av bilden och den vackra dragkedjan. Idéerna tumlar redan runt i hjärnan, dock utan struktur ännu så länge.

I mitt andra brev fick jag ett vackert kort på tre stolta systrar som ivrigt väntar på att lillebror ska komma hem, någon vecka till ska lille Niklas stanna på sjukhuset för att växa till sig men senaste rapporten talade om 2,2 kg, snart är han 1 månad gammal.

Strax efter posten kom så ringde telefonen och en mycket kär vän ringde, vi hade inte pratat med varandra på länge så vi hade mycket att prata om och vi insåg båda hur mycket vi hade saknat kontakten med varandra.

För övrigt har jag flashat i Åre, passade inte riktigt in med min tråkiga skidutstyrsel, efter vattenskidåkningen så for vi till Holiday Club i Åre och badade, grymt skönt var det för möra kroppar med bubbelbad i olika former och värmelägen. Efter äventyret i Åre var det dags för hemfärd och med tanke på att de snodde en timme av tidtabellen den natten så blev snabbt nattåg istället stillsamt gungande nattåg.

Nu är det vardag igen, och det är ju lite gråtrist trots det fina vädret, ändå är jag en ivrig förespråkare av vardagslivet för det är ju det vi lever mest.

Får se om jag kan kicka igång symaskinen imorgon. Om allt går som det är tänkt ska jag på syträff på torsdag, undrar länge sedan det var jag skrev dessa orden?

Vi hörs!

Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Jo du!
    Evas utmaning är både rolig och fin!!!
    Ska bli kul att se vad du får ihop!
    Kram

    SvaraRadera