söndag 4 mars 2012

Mannen har tovat helt ovetandes om det

Dottern kämpade en stor del av förra terminen med att sticka pulsvärmare och mössa men tyvärr för hennes del så fick pappa tag i mössan och slängde den i tvättmaskinen, mössan är nu snyggt tovad men alldeles för liten för dottern. Dottern är med all rätt sur på sin pappa just nu.

Annars flyter handarbetet på i mycket sakta mak. Någon söm här och någon söm där. Det är inte sylust som saknas utan tid.

Den sista veckan har mestadels inneburit transport till och från sjukhuset, nu gör ju jag det varje dag, alltså transporterar mig dit, men barnbarnet har blivit sjuk och inlagd sedan i tisdags. Fortfarande vet man inte vad som är fel på honom, maken har tillbringat mycket tid hos honom de sista dagarna.

Men nu är det snart en ny vecka och då hoppas jag att alla prover som tagits på barnbarnet visat någon form av resultat så att man kan hitta någon bra behandling till honom.

Förhoppningsvis innebär veckan att jag får ihop någon söm här och någon där så att något kan bli klart någon gång, otålig som ett barn eller ............................ jo visst är jag det.

Ha en bra vecka!

Carina i Furulund

5 kommentarer:

 1. Hoppas att allt ordnar sig för er!
  Hör av dig om du får tid!
  kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas allt går bra med barnbarnet, kanske syns vi i veckan?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna att allt löser sig ,för ER!!!!Mölle och sykollo imorgon,,för mig!!Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas han snart är frisk och får komma hem.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas de snart hittar varför ditt barnbarn inte mår bra och att han snart kommer hem igen. Det är tråkigt när de små är sjuka.
  En söm då och då blir också till slut något färdigt.
  Kram

  SvaraRadera