onsdag 13 mars 2013

Nyanser i brunt

Jag känner att jag måste citera Dolly Parton "det är dyrt att se så här billig ut". Denna fras är bra till mitt projekt i brunt, ska man sy en scrapsquilt i brunt behöver man mer än 4 tyger att börja med! Så FS fick en beställning, mitt livs största sådana, trodde att den skulle bli dyrare än vad den blev.

Önskningen var en quilt i många olika bruna nyanser med drag åt mörkrött och lite rosa, det finns med liksom lite gult med dragning åt brunt, lite plommonfärgat, riktigt mörkbrunt nästan svart och så då rätt så slätstrukna bruna tyger, jag har kommit halvvägs med mittbiten av quilten. Originalet finns att beskåda hos Quiltville, denna quilten blir inte lika stor som deras men måtten i blocken är samma som hos deras quilt.
Jag gillar mönstret och hoppas på att mottagaren blir nöjd. Av "scrapsen" från denna quilt kommer det att bli en quilt med 3.5 " rutor i brunt och benvitt.

Jag har fått en ny dator och så jag hoppas på att kunna ha flera flikar uppe utan att datorn protesterar och säger att jag använder för mycket minne till Internet Explorer.

Vi har fortsatt sjukstuga på detta stället, denna vintern har inte varit att leka med, först magsjuka, sedan influensor och nu har dottern fått mässling av att bli MPR-vaccinerad. Tror bestämt att vi får dansa någon sorts soldans eller nåt så vi får det varmare och blir av med alla bacillerna

Nu ska jag skära till några remsor tror jag bestämt!

Vi hörs!
Carina i Furulund

4 kommentarer:

 1. Åh, så snyggt!!!
  Undrar just hur den skulle bli i turkos;-)
  Den här kvilten vill jag se mer av!!!
  Stor kram i "sjukstugan"!!!
  Maja

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt brunt arbete!! Så snyggt, börjar minsann klia lite i mina syfingrar!!
  Hoppas att ni kommer in i en friskar period snart!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 3. Jag gillar "Nyanser i brunt"!!
  kram

  SvaraRadera