fredag 5 februari 2016

Eureka jag har funnit den

visst var maken boven i dramat, sladden till kameran passar även i surfplattan och då tyckte han gjorde mer nytta till surfplattan.

Jag återknyter till min kommentar om att jag skär först och mäter sedan. Just nu inväntar jag ett brev från det stora landet i väster, utöver en FQ bundle så innehåller det ett bastyg i brunt som jag har använt till lukkekant.

Vilken usel färgåtergivning, nåja de är ju inte helt klara, jag ska fästa lite trådar på baksidan sedan är dessa tre klara. Kanske kommer jag ihåg att fotografera dem i dagsljus när alla är klara.
 
 
Just nu försöker jag återbruka ett par av sonen byxor, endast knäna är slut, så jag kan ju använda andra delar. Jag har klurat ett tag på detta projekt.
 
 


Det blev lite finlir med bensömmarna och så har det blivit ett foder. Jag är inte riktigt klar ännu men jag är nöjd med hur det blir, eftersom sonen är en smal typ så har han byxor som man kan dra ihop med gummiband och sedan knäppa gummibandet i indraget läge. Detta ska bli en väska för godis, bajspåsar och annat man kan tänkas behöva när man tränar hunden. Dottern fick en köpevariant i julklapp och den kostade 370 :-, jag är lite snål och tänkte att det par kasserade byxor med fyra naturliga fickor, lite plastad frotté och någon form av gummiband och fästen så har jag kirrat väskan utan någon större kostnad.

Nedan ser ni skälet till varför jag inte har haft tid att blogga, fotot är taget när de landskampade i Malmö vid trettonhelgen.

 
Vi hörs!
 
Carina i Furulund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar