söndag 16 januari 2011

Helgen har gått fort

som vanligt. Inte har man hunnit riktigt det man önskade sig heller.
Carmen skrev häromdagen en kommentar om att bli lockad i "fördärvet" när det gäller quiltprojekt. My har försökt locka mig med en BOM inför uppstarten hos Textilkreatörerna men jag hade ju redan börjat fundera på den jag visade en bild på häromdagen, så denna gången lyckades hon inte. Men hon har lyckats locka mig till nesse-träsket. Däremot Maja har lockat mig i "stickfördärvet" ordentligt, lagom tills snön har töat bort i Skåne så är mina yllesockar klara, om det inte skulle bli mer vinter i Skåne i år så kommer det säkert fler vintrar. Eftersom jag är inne i en turkos period har jag varit i garnaffären och fått tag i turkost garn till sockar, får väl se dem som ett projekt inför nästa vinter och hoppas att jag fortsatt gillar turkost då. Nacken har inte alls gillat stickning och broderi (enkelt korsstygnsbroderi), med hjälp att korta stickstunder och nackkrage så har det gått hyfsat att sticka den sista veckan men innan jag kom på det där med nackkragen var det mest aj som f-n.
Hoppas att min brevbärare är på sitt bästa humör i veckan som kommer, har fått reda på att mitt kuvert är skickat från USA, kan det komma innan säsongsstart på torsdag så jag kan få råd av de andra Textilkreatörerna?
Ha en bra vecka!
Carina i Furulund

4 kommentarer:

 1. oj,oj, visst är det tråkigt när det onda stör ens hobby.
  Själv har jag varit hemma denna vecka för ont i kroppen.
  Kram Eva som tackar för rådet till symaskinstrubblet.

  SvaraRadera
 2. Stickade alltid förr ,men inte en maska nu.Har inte kraften att hålla kvar stickorna i arbetet utan de åker bara igolvet.Så det får vara.Frusterande!!KRAM PÅ DIG

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att sticka. Jag vill ju så gärna ha något i händerna när jag tittar på TV, har försökt att sy men det är mycket lättare med ett sticke.
  hihihi Den dära MY!?!?!? Jasså hon har försökt med dig också. hihihi
  Kram

  SvaraRadera
 4. Har för mig att du visade att du stickar tunna strumpor. De kan du använda året om. Att gå barfota i en strumpa stickad med 2½:or är underbart! Jag fick tipset av en stickerska som stickar strumpor året om och lägger i en korg. Fryser gästerna om fötterna tar de på ett par och får sedan behålla dessa när de åker hem! SÅ generös kommer jag ALDRIG att bli!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera