onsdag 19 januari 2011

#**#**##**## (primalskrik)

nu har jag lärt mig att man ska inte ropa hej förrän sängen är utburen. Vilka planer har jag inte haft för det extra utrymme som skulle bli under extrabordet, tänk så mycket jag skulle fylla det utrymmet med!
Nåväl, nu har sängmarodören fått en tidsfrist, senast i mitten av maj måste sängen och lite andra saker flyttas ur huset.
Imorgon är jag ledig, jag riktigt smakar på ordet och njuter av smaken och tanken. Jag ska jobba i helgen så därför denna lediga torsdag, numera jobbar jag 5-dagars vecka men lite kortare dagar allt för att skona ryggen.
Imorgon är det även dags för Textilkreatörerna att träffas för första träffen denna terminen, jag hoppas kunna packa lätt och behändigt inför detta evenemang.
Mitt kuvert har inte kommit ännu, snälla brevbärare om du läser detta så kom med mitt mjuka kuvert imorgon. Behöver lite råd från kompisarna om vad för färg jag ska ha på tyget där det ska sys förhand.
Nu är det dags för typisk barnmat men jag måste trots allt infinna mig vid matbordet!
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Min brevbärare kom via sms!!!Perfekt!!
  Vi skall oxså träffas imorgon x2 och sy.Nu är många lukkekanter på färdiga arbeten klara,allt för att ha ett lätt arbete med sig./kram

  SvaraRadera
 2. Inget är ju som "väntans tider", men att vänta på att få plats eller post är verkligen inte roligt!!
  Hoppas att dina tyger hinner komma.
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummarna för att du brevbäraren hör din bön och att sängmarodören tar sitt förnuft till fånga. Jag tycer du är väldigt generös med tidsfristen! Kramar Ullis

  SvaraRadera