tisdag 9 augusti 2011

Jag har en plan

för röran kring vävstolen ska lösas på ett bättre sätt, det märkliga är att det skulle ta över 1 år att komma på hur jag skulle förvara bomspröten, trampor och annat som behövs, eftersom jag är sykunnig och borde jag kunna komma på någon bra lösning för det här:

På bilden kan ni se en smal ränna mellan vägg och bokhylla, där har jag hela tiden tänkt mig att prylarna skulle förvaras. Efter drygt 1 år kom jag på den briljanta idéen att om jag gör en "stor besticksförvaring" så kan jag rulla ihop samlingen med bomspröt, sagt och gjort (nästan) hela härligheten på 150 cm:s bredd ligger på köksbordet och väntar på några sömmar sedan är det dags att se efter om det var en bra idé eller inte.

Mina scraps är mjuka, goa och eftertraktade, oavsett vad jag gör för att freda dem så hittar hon dit igen


så nu har jag gett upp, jag gillar inte att hon ligger där och hårar ner mina tyger men det problemet löser sig inte med mindre än att jag köper en toppbräda till trådbacksställning. Efter två blöta dagar på rymmen var det extra skönt att krypa ner i tygbädden. Denna gången fick hon gå in själv, skickade ut dottern när vi hittade henne på uteplatsen imorse och då gick hon i beredvilligt.

Imorgon är en annan dag och jag hoppas att det stämmer, för idag har jag i stort sett inte skött något alls vid symaskinen, jo förresten lite städning och olja fick den ju, den låter som en tröska för tillfället.

Vi hörs!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Du har ju semester Carina ,,passa på och njut!!Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Visst är kattten fin, men att ligga i tygerna!!!
  Haha, du såg väl mina bilder på zoomin?
  Raja älskar att ligga på tyger och att bygga upp dom så att det blir en liten kudde!
  Hrm..............
  Mina katter (du vet vilka jag menar)ska BARA bli till mig!!!
  Tack så hemskt mycket!!!
  Kram

  SvaraRadera