söndag 5 februari 2012

Började sy,

bytte nål, sydde en söm, sprättade en söm, sydde igen. In med mer ved i kaminen, sprättade trassel igen. Städade symaskinen, gav den olja. Sydde en söm, sprättade en söm, trädde om maskinen. Spolade sönder en spole. Gav upp!

Nåja inte helt, gick ner i källaren och hämtade den andra symaskinen och sydde lite på den istället. Så nu får gamla Bettan åka på service. ¨

Dagen fortsatte annars i stil med bygga lego, laga mat, sätta in i diskmaskinen, sy en söm, bygga mer lego, fika, sy en söm och sedan var det kväll.

Inte är det speciellt mycket varmare heller, tyckte de sa att det skulle bli aningens varmare idag. Tja om det är -10 eller -14 kan väl på något sätt kvitta.

Helgen har känts kort, ändå har den varat i tre dagar, kommande veckas helg inträder redan på tisdag med paus i några dagar för att sedan återkomma på söndag.

Just nu har jag tre projekt igång samtidigt, varav två står på paus i hjärnan, hur stora ska de bli? Vilken sorts kant? Det är allt tur att man inte har svårare saker att fundera på.

Nu är det strax dags för Wallander igen.

Vi hörs!
Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Ser på Rabatt till varje pris (tlc)tänk om man kunde med att handla så!!!
    Kan vi höras i morgon?
    Kram

    SvaraRadera