tisdag 14 februari 2012

Man blir aldrig för gammal för att leka

Jag har funderat och funderat över Majas scrapsvåndor och Eva J:s lekfulla sätt att ta hand om sina scraps. Funderingarna har lett till produktion av två quiltar den ena ligger steget före eftersom scrapsen från den används till quilt 2. Quilt 1 är makningsklar.

Scrapsen är i blockstadiet ännu så länge men quilten är tänkt att bli ungefär 140 x 140 cm. Eftersom det är grönt i några av tygerna på zig zag-quilten valde jag grönt till ram runt om 4-rutan.

De gröna tygerna som används är scraps från ännu äldre projekt. Det är kul att jobba så här och scrapsen blir ju inte liggande någon längre tid.

Sedan har jag lekt med en charm pack med Kaffe Fassettyger. Det blev bra men inte som det var tänkt, eller kanske tänkte jag inte tillräckligt, i vilket fall som helst så får blocken vänta för det gråa tyget räcker inte till när man syr/tänker/skär fel!!


Annars är det tö, snö och regn här, men det väntas kallare väder. Jag har rejält ont i kroppen, jag undrar om det är vädret som gör detta.

ETT STORT TACK TILL ULLIS som hjälpte mig med Pinterest och hur jag skulle få in "knappen". Min dator ville inte kopiera över texten från Pinterestsidan till HTML-gadgetar så jag fick snällt skriva in den.

Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Härliga färger i zigzagkvilten. Den påminner om mintglass, mmmm.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilka läckra karameller! Det behövs mitt i trista vinter! Så bra att du lyckades! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Du vet att jag vill ha lotter till den där kvilten!
  Superfin!!!!
  Har varit dålig på datorn, men MÅSTE sy och skapa nu!
  Hör av dig om du vill sy tillsammans!
  Kaffetygerna är läckra!!!
  Kram

  SvaraRadera