onsdag 18 januari 2012

Spara mönster?

Alla söker vi inspiration på ett eller annat sätt. Internet är ju en ständig källa med bilder och tutorials, men så kommer ju den eviga frågan, när ska man göra alla de där mönsterna man ser och gillar? Pia sa idag att hon hade mönsterstopp och jag tygbantar. Jag är helt säker på att jag har mönster och idéer som räcker för de närmsta fem årens produktion och tänker jag tanken att inte spara fler varken på papper, som favorit eller PDF-fil så kommer nästa fråga, hur länge vara det stoppet? Antagligen bara en kort tid för sedan kommer något nytt som man bara måste prova. Sedan är det ju så att ska jag göra alla de där sakerna som jag har sett så blir tygskåpet tomt och då bryter jag ju tygbantningen också.

Med dessa tankar avslutar jag ämnet quiltning som materialsport, för det har vi ju redan konstaterat att det är, sedan är det bara frågan om man behöver alla prylar eller det bara är fåfängan som tycker att man behöver investera mer i sin hobby.

Vi hörs!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

  1. Vilken underbar humor du har. Jag tygbantar också för tillfället. Det är väldigt jobbigt speciellt när man bor 2 minuters gångväg från en fulladdad quiltbutik.

    SvaraRadera
  2. Jadu, senaste tiden har jag inte haft tid att surfa runt efter inspiration och inga nya mönster är sparade. Huvvet är lika fullt av idéer i alla fall ;)
    Kram Lizzan

    SvaraRadera