lördag 24 september 2011

Alltså Wivi

jag måste höra med en av läkarna om vi kan genomlysa ett täcke en dag så jag får se hur det ser ut, så länge man inte glömmer nålar eller annat så är det nog inga problem. Kanske doktorn kan tänka sig att ordna en bild av det hela också. Metalltäta saker som nålar syns som vita streck, för det har jag faktiskt sett vid något tillfälle, tyvärr finns det ju människor som sväljer både nålar och andra större saker allt i hopp om att skada sig själva.

Visst sydde jag lite igår men inte alls så mycket som jag hade hoppats, det blev lite för hand till Skavlan. Men jag hoppas på lite sömnadstid och lust att sy idag för idag har maken tagit morgonpasset (gått in till sonen när han vaknat, maken somnar om vilket jag inte gör i de lägena).

Just nu väntar jag på att arbetsdatorn ska tugga sig igenom alla startscript och säkerhetsrutiner, det brukar ta 20 minuter eller så. Går den igång slipper jag köra in till Lund. Jag hoppas på att det inte blir stabsläge idag också.

Sedan vill nog katten gå ut, vi har nu plockat alla kännbara fästingar, hon har fått nytt halsband, ätit upp sig lite och hon har fått pilla, tyvärr för henne så får hon vara i selen i trädgården idag också sedan får vi prova att släppa henne igen och se om hon ska vara borta veckor i taget då också.

Nu ska jag gå och leta upp kameran och se om jag kan föreviga en massa saker, bl a ljuvliga tyger som damp ner i min brevlåda häromdagen.

Vi hörs!
Carina i Furulund

2 kommentarer: