onsdag 28 september 2011

Mr K och jag

har diskuterat det här med genomlysning av ett lapptäcke, med en glimt i ögat sa han ni kanske inte vill ett täcke genomlyst man vet ju inte vad för meddelande som döljer sig i lagren av tyg och vadd. Nä skämt åsido, om vi glömmer nålar, ett microstitch-ploppar eller quiltar metalltråd då kommer det synas något vid en genomlysning annars inte.

Söndagens arbete var en ansträngande historia så inte blev jag färdig med något denna helgen. Jag luskade lite i att lägga upp ett webbalbum för pyttetäckena från när och fjärran, men kom inte längre än till att luska. Jag har fotograferat många täcken men högen utökades med ett fett paket från Brita i Luleå häromdagen, som tur var hade hon skrivit vem som hade skickat härligheten, för mannen tog in posten och han brukar undra lite över stora mjuka paket. Inalles 7 stycken täcken utökades högen med. Alla textilkreatörer tackar, bugar och bockar för all hjälp med täcken vi fått från norr till söder.

Vi får se om de närmaste dagarna kan bjuda på lite sömnad, vi slapp kiosken på handbollen på söndag, tack säger jag bara, med andra ord blev helgen mer ledig än vad som tänkts. Men vi får kiosken och bakandet en annan dag istället så det går väl på ett ut kan jag tänka.

Nu ska jag försöka få dottern att somna och maken att vakna så vi får höras en annan dag!

Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Mor drog ditt nummer i dag så det kommer ett kuvert i morgon!!!
  Hoppas att du får till något av det!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten!!Spännande spännade vad som döljer sig i kuvertet!!Kramis

  SvaraRadera
 3. Det har alltid varit min mardröm att missa en nål eller så i ett täcke. Hoppas det inte händer....
  Kram Lizzan

  SvaraRadera