fredag 4 maj 2012

Skådat Lund

Under gårdagen skådade jag Lund, det är en universitetsstad och det syns och det märks. Några detaljer som turkost eller orange hår, knallgröna eller knallblåa skosnören till kängor. Det var varmt och skönt, någon kom i shorts och grova kängor, andra kom i sandaler och raggsockar. Ja jag hade en skön och rolig stund där jag satt och tittade på folk.

Innan dess hade jag klappat på en Janome Horizon, vilket antagligen är det närmsta jag kommer en sådan inom överskådlig framtid, lagom tills jag ska köpa en ny maskin kommer det en ny vassare och dyrare maskin som man bara måste ha.

Annars har jag sytt en väska i veckan, det blir ingen bild för då kanske jag blir stämd för varumärkesintrång. Texten på väskan är densamma som på ett företag som levererar hem mat med färdiga menyer. Mottagaren gillade den och det var ju det viktigaste, men återigen var det en gåva till en kollega som slutade.

Just nu njuter jag av blomsterprakten och våren men lider med sonen som fått pollenallergi och mår så där trots mediciner.

Kanske blir det sömnad i helgen, har ju fått hem broderimaskinen från service så kan jag köra i stereo.

Vi hörs!

Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. "Det är när man sitter och tittar på andra som man kommer på att man nog inte är så himla dum själv".
    Jag har just plockat undan mina raggsockor, men minsta lilla kalla väder så är åker de fram igen. Å andra sidan så visar jag dom ju inte offentligt!
    Kram

    SvaraRadera