tisdag 15 maj 2012

Vela inte

utan skär så du får något gjort, ungefär så fick tanken gå till slut. Nytt blad i kniven igår, märks inte idag kan jag säga.

Utmanaren kanske inte blir glad för det är mer än lite tyg tillsatt men å andra sidan så gör jag en gammal quiltidé som ännu så länge ser bra ut. Har bara block klara så ni får vänta någon dag till på bild.

Däremot kommer fröken att bli glad för jag har grävt fram en gammal linjal som är rolig att jobba med. Nämligen den här:

Ska bli kul att se hur mycket jag får ut, för jag ska ju helst sy slut på tygerna, så på något sätt har det fått bli minsta gemensamma nämnare.

Anledningen till att det nya skärbladet är kasst kan väl summeras enligt följande, många rutor och remsor inför pyttetäckessömnaden, några pinwheelblock och så då utmaningstygerna, tur jag köpte ytterligare ett blad.

Förresten så kan man kanske inte prata om omogna tyger i samma mening som pyttetäcken, de små liven är ju allt annat än mogna när de föds, så skulle de få övermogna tyger skulle det bara bli fel, eller?

Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

  1. Ååååå vad spännande detta kommer att bli,,,,,,är sååå nyfiken...../kram

    SvaraRadera
  2. Jag är också nyfiken!!!
    Den där Lazy Angel har jag funderat över ett tag nu, men det finns ju annat som ska göras.
    Lycka till!

    SvaraRadera