lördag 26 mars 2011

Det låter som om telefonen ringer mest hela tiden

men det är en chimär, det är mina öron som spelar mig ett spratt. Inte sedan jag tappade och återfick hörseln på mitt högra öra har jag haft sådana problem med mina öron. Om det är samma virus som sonen har/har haft så förstår jag varför han varit så seg och sjuk. Mina krafter känns som om de rinner rakt ut under fotsulorna.
Min önskan inför morgondagen är att min förkylning har försvunnit genom ett trollslag men jag är inte dummare än att jag inser att det blir nog inte så. Min tanke var att köra in och vara där när de öppnar kl 10, har lite jag skulle vilja inköpa. Speciellt några mönster som jag är på jakt efter men även tyg och garn.
Spanade in Eva`s kryp in för en stund, hon hade shoppat hon, men vilken present hon hade fått av sin familj.
Håll tummarna för ett mycket snabbt och mirakulöst tillfrisknande så att jag orkar gå på mässan, det känns som om det är väldigt länge tills det blir någon mässa igen. Visserligen finns det webshopar men det är inte detsamma som att gå och klappa tyg i verkligheten.
Ha en bra lördag!
Carina i Furulund

4 kommentarer:

 1. Håller "tummar och tår" för att du ska må bra i morgon!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 2. Tror allt att du orkar en liten tur imorgon!!
  Skall bli spännande att se vilka fina quiltar som ramlar ur Eva`s Janne!!
  Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!!Kram

  SvaraRadera
 3. Håller tummar och tår att du får en tur till Malmö symässa på söndagen, tänk på det som en medicinkur som du måste ta/ha.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas du frisknade till tillräckligt för att orka med en runda på symässan!

  Kramar!
  Elisabeth

  SvaraRadera