tisdag 1 mars 2011

Jag har lite abstinens

och då lagom till denna inträder så är det ny månad och ett nytt birdieblock är ute. Det såg ut som om jag skulle kunna få till det rätt lätt. Men det får anstå till imorgon.
Sonen längtar efter sina yllesockor, denna ena är nästan klar, och eftersom det inte är så många maskor det handlar om så kan den väl bli klar rätt så snabbt.
Sedan ska jag sticka ett par i storlek 41/43 många maskor och varv blir det.
Ve och fasa jag har glömt skicka mannen till quiltbutiken, måste genast bära upp en tyglapp så att tyget finns hemma/kommer hem till torsdagens jourdag.
Idag har jag varit på genomresa på min gamla arbetsplats, en snabbvisit på Malmö C, nya Citytunneln haver jag beskådat. Inte ens maken som jobbar med tåg varje dag har varit nere i Citytunneln ännu. Väl där träffade jag en av bröderna Dalton, det var bara Lucky Luke och loppätna hunden som saknades. Nå nu är bröderna Dalton en skara om tre bröder som blev tågmästare i tidernas begynnelse och det var nog 8 år sedan jag träffade junior Dalton sist, men det gjorde inget, vi blev lika glada över mötet som varade ungefär 15 sekunder sedan skulle hans tåg rulla iväg.
Ni får ha en bra kväll!
Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Birdieblock. Tack för påminnelsen!
    Tänkte be dig skicka det där tyget som jag skulle få! Jag skickar något annat. Bara det händer något!!! Så trött på mig själv och min oförmåga att komma igång!!!
    Kramar Maja

    SvaraRadera