tisdag 8 mars 2011

Efter en projekttid lång som ett elefanthavandeskap

genomgår jag nu värkarbetet och försöker slutföra två projekt, på det ena ska det quiltas och det andra projektet har handsömnad på dagordningen. Eftersom jag numera kommer lite bättre överens med synålarna så kanske handsömnaden är klar innan veckan är slut. Så kanske det blir en tvillingfödsel av detta till slut.
Ett tjockt mjukt kuvert med reatyger från Somewhere Sewing fyllde min brevlåda till bredden igår. Inget av tygerna är tilltänkt till något projekt men är nog bra att ha att fylla ut med vid något tillfälle. Särskilt det ena tyget skriker högt åt mig att det vill bli något men det berättar inte vad så det får väl ligga där och stirra på mig tills jag begriper vad det är det vill.
Vår ena bil har gått i strejk så jag har fått cykla till dagis vid några tillfällen, urgh säger jag bara. Jag vet att vi inte har kallt jämfört andra delar av Sverige men när jag tar till yllesockor, tajts under jeansen och mössa då är det lite pestigt att cykla tidigt på morgonen.
Min nya symaskin har protesterat lite idag, det är en känslig varelse som vill ha mycket olja har jag kommit på så det är väl till att se om det har blivit en ny avelsstation av dammråttor i den trots rengörong i stort sett varje gång jag sytt något och därefter fram med oljan.
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad är det för märke på din nya symaskin? hade du den när vi sydde tillsammans sist?
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att det känns motigt i snålblåsten nu, men snart mycket snart är våren här på riktigt!!
  Kram
  Lizzan

  SvaraRadera
 3. Ojoj, hoppas inte det är en elefantunge du ska värka fram ;o)
  Cykel är inte att tänka på ännu här utanför huvudstan. Det är alldeles för isigt på gatorna. Men det går åt rätt håll, och det brukar gå rätt fort när det väl börjar. Snart är det vår! Kramar Ullis

  SvaraRadera