torsdag 3 mars 2011

Efter en lång och lite jobbig dag

kom KM hem med en svällande påse med bomullsvadd och rött tyg, det är vid de här tillfällena som det egentligen krävs mer än en snabb puss på munnen och ett tack för hjälpen. Idag fick det bli som jag beskrev för jag jobbar nu mitt i bloggningen och när inköpen överlämnades så det var lite dåligt med tid för större ömhetsbetygelser.
Snart fryser inte sonen om fötterna längre, ena strumpan klar och den andra på G och han är glad som en speleman, han har egentligen inte tid att vänta på att jag fäster trådarna. Dessutom är de lagom klara tills det börjar bli lite ljummare temperaturer, precis som jag förutspådde för någon vecka sedan.
Ska strax ställa mig och skära lite tyg som ska ut och åka postbil, det skulle jag gjort igår men Bygglov eller något annat kom i vägen. Kanske passar jag på att skära ut en bit lakansväv till birdie-blocket också när jag ändå håller på.
Tror ni KM hjälper mig att macka Afrikatäcket om jag ber snällt? Kanske ska jag vänta och fråga till imorgon, man ska inte gapa över för stora stycken tror jag.
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

4 kommentarer:

 1. Du kanske ska pussa ordenligt först, innan du ber om mackningen? :-) /Jenny

  SvaraRadera
 2. Håller med Jenny, pussa på lite först ;o)/pia

  SvaraRadera
 3. Klart han hjälper dig om du ber snällt ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. En bra man ska man inte skämta om! Bara med!
  Klart han hjälper dig, men du kanske ska vänta någon dag. Täckena ska inte skickas än i alla fall så jäkta nu inte!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera