onsdag 23 mars 2011

Min familj har varit

generös och delat med sig av förkylningarna de har dragits med. Näsan ser nog ut som en stoppsignal vid det här laget. Det känns som om jag har bomull i huvudet och det är inte speciellt bra just idag när jourarbetet är mer omfattande än vad det har varit på länge.
Tack för länktipsen tjejer. Har en Homespun som jag ska kolla in också, kanske finns det något roligt att brodera från den.
Sonen han har fortfarande febo som  han säger, inte så hög men man märker att det börjar ta på honom. Han är inte så sugen på mat och ganska trött, ikväll somnade han redan innan kvällsmaten, eftersom jag sitter i källaren vet jag inte om han var vaken en stund och åt eller om han fick fortsätta sova. Alldeles oavsett vilket så lär han vakna tidigt imorgon, han är en morgonpigg själ. Ibland undrar jag var han fått sina gener ifrån varken mamma eller pappa tycker om att stiga upp tidigt, inte numera. Men å andra sidan så vet jag att jag var rätt morgonpigg under spjälsängstiden, har hört talas om uppvaknande vid 4-tiden eller så.
Det är inte ofta som är sur på maken, men idag blev det några väl valda ord, jag skulle ju få köra hemifrån på fredag och jobba i Lund, måste säga att jag har sett framemot detta men då kommer maken hem och säger det går inte, jag måste ......................... bah.
Så under morgondagen lär jag återgå till mina stickor, det värsta är att nu börjar garnförrådet ta slut, får se om jag kan hitta något roligt på mässan. Jag hade tänkt sy under dagen/kvällen men det har jag skrinlagt. Det lär ändå inte bli rätt så varför påbörja något då.
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Skickar bara en kram nu!
  Resten har du redan läst!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Så tokigt det kan bli!! Hoppas att du piggar på dig och är på benen snart!
  Kram Lizzan!

  SvaraRadera