söndag 27 mars 2011

En kort stund

på mässan blev det. Jag är marginellt bättre, det ringer inte i öronen men de känns fortfarande igenlimmade emellanåt.
Lite småinköp blev det till slut, två tyger från serien Fandango som komplement till Maggans utmaningstyg, 2 FQ i en färg som jag egentligen hade tänkt mig till hjärtetygerna som jag fått från Maja och så ett väskmönster på engelska, men vilken tur, det fanns väldigt mycket bilder så kanske jag kan få ihop en väska till slut. Jag klappade på en del fina tygpackar, fick en del impulser när det gäller tyger som jag har framför mig och som jag har en tanke till. Visst fanns det fina garner men inget som jag så där på rak arm kände för att inhandla. Ett väldigt snyggt mohairgarn fanns i en monter men det får anstå till något annat tillfälle.
Får nog hålla med Carmen om mässans innehåll, ändå gillade jag både Ulva Ugerup och Lena Blommegårds alster, att 120:- för mässan som helhet var en aning besk medicin att svälja. Hade gärna sett några "nya quiltbutiker" på plats.
Ha en bra söndag!
Carina i Furulund

4 kommentarer:

 1. Kul att du hann titta in till Malmö idag. Ulvas hade sytt en ny häftig quilt med tigrarna i åtanke, annars har jag sett hennes alster några gånger på ÖQ. Lena har jag inte träffat tidigare, jag tittade på när hon demonstrerade angelinan och fick en bok av henne som hon skrev. Tyvärr glömde jag nog att skriva om detta positiva på min blogg, det negativa tog över.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Usch ja, jag skriver som en kratta ser jag men jag tror att du förstår min tidigare kommentar i alla fall. :)

  SvaraRadera
 3. Så skönt att du fick en liten stund medicin trots priset(det är dyrt att gå till doktorn, även de riktiga)
  kram Eva

  SvaraRadera
 4. Så bra att du hann till mässan!
  Nu hoppas jag att du inte ansträngde dig och förkylningen får starkare tag i dig!!!

  Kramar!
  Elisabeth

  SvaraRadera