lördag 12 mars 2011

Ett långt värkarbete senare

så har det nästan blivit en trillingfödsel denna veckan. På Hedenhös tid så påbörjade jag besticksförvaringar till våra vänner (ja de är fortfarande våra vänner), en bit lukkekant återstår att sy ner. Från början var det rätt många sömmar som fattades för att det skulle bli något.
För ett tag sedan så visade jag en bild på en topp till en kudde, den var egentligen inte med i veckans påbörjade projekt, den bara råkade bli färdig idag. Alltså är det nu en kudde och inte en topp längre.
Sedan har vi det segaste projektet av dem alla, My`s utmaningstyg, en söm på maskin och så nersömnad av lukkekanter där också. Så veckans skörd var ovanligt stor för att komma ifrån mig, dessutom har jag avslutat den ena sockan i storlek 43 och påbörjat den andra. Om man säger så här så var det roligare att sticka i storlek 31-33.
Nu är ju inte veckan slut så kanske kan alla lukkekanter vara sydda vid den här tiden imorgon, den som lever får se. Framför TV:n ikväll kan ju åtminstone en bli nersydd.
Förresten så har invigt mina clips som jag såg Veronica i Veronicas quiltbutik använda vid handsömnad, en lyckad investering på 6 dollar måste jag säga. Klart bättre än nålar.
Ha en bra lördagskväll!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Härligt att du är på G! Några solstrålar och lite vårtecken kan göra underverk för sylusten! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Har du lust att visa en bild på dina arbeten och gärna på clipsen! Skulle vilja kolla om det är likadana som jag har! Tycker nämligen att de också är bra! Håller med dig om strumpstorleken!
  Skulle vilja sticka, men mina handleder vill inte vara med på 42:or.
  Ha det gott!
  Kram Maja

  SvaraRadera