onsdag 19 oktober 2011

Det kom en kartong i min brevlåda idag

och  min första tanke var "vad har jag nu glömt att avbeställa". Varför måste det vara så att man har glömt avbeställa något bara för att man har fått en kartong som liknar ett bokpaket. Idag var det ett täckespaket som kom, det var Anki Ryberg som sytt och skickat två fina täcken i sy-ihopa-utmaningen.

Annars var dagen tänkt att bli en sydag, men det går kanske inte precis att kalla 2 timmar för sydag, för 1/12 dygn är ju inte så mycket, inte ens det faktum att jag hade mailat Maja och frågat om vi kunde sy ihop idag gjorde att det blev mer tid att sy men jag tackar så mycket för sällskapet även om jag mest var frånvarande. Kom dessutom på att jag hade haft en tankevurpa när räknade på hur många block som behövdes för att min topp skulle bli kvadratisk. Eller tänkte jag kanske inte alls utan bara skar och sydde och därefter kom konsekvensen när blocken hängde på designväggen. Kanske får jag en ny chans att sy på söndag, i så fall gäller det att ta vara på den chansen.

Det har varit en ljuvlig höstdag som precis innan solen gick ner avslutades med regn, det såg ut att vara stora och blöta droppar.

Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Ja,ja. Det blir inte alltid som man tänkt sig!
  Jag sydde en del, men sedan blev det både telefon, besök och hundpromenad! Fullt upp alltså!
  Vi syr mer en annan dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu försöker jag för 3jr ggn att få fram ett hej till dig.Det var ett popupp fönster som blockerades och jag skall anv CTRl knappen och fylla i något obligatoriskt fönster...låter det konstigt?? jaa det tycker jag .Kram kram

  SvaraRadera