fredag 28 oktober 2011

Tiden har sprungit iväg

men ändå har jag inte gjort något speciellt känns det som. Jag har inte ens läst bloggar de sista dagarna för jag har inte orkat, det är inte sunt för ni är ju sådana inspirationsgivare.

I gårdagens Sydsvenskan kunde man läsa att det var mycoplasma-epidemi i Skåne, det är inte bara det som det är epidemi på, fy vad det har varit många sjuka de sista veckorna, det har märkts tydligt i min bransch. Vi har fått töja på gummibandet mer än vad som är nyttigt. Nu har jag snart varit ledig 48 timmar eftersom det är dags för helgarbete kom den ledigheten väl till pass.

Igår var nästan alla Textilkreatörer på plats för en syträff, det var nog länge sedan vi var det sist. Eva W saknades och så Maja förstås men jag tror inte hon kommer att köra ner och hälsa på oss för en sykväll som varar några timmar bara. Vi välkomnade ännu en ny medlem, välkommen Thua, hoppas att du ska finna dig väl till rätta med oss andra. Fortsätter vi att utöka gruppen i den här takten räcker inte lokalen till så länge till.

Eftersom jag var lika seg igår så hade jag bara med mig dotterns quick-knit, hon har tappat sugen och undrar om halsduken kommer att bli klar denna vintern så jag förbarmade mig över den och förlängde den rejält så får vi se om hon orkar färdigställa den. De där få timmarna av egentid var livgivande och jag hoppas kunna vara med både på nästa kvällsträff och sydagen som är planerad.

Nu borde jag gå och leta upp symaskinen en stund innan det är dags att inta datorn.

Vi hörs!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Roligt att höra ifrån dig,,trodde du var på semester,,men har hört från annat håll att så var inte fallet!!Kram på dig och hoppas du får en hel godispåse med sylust i morgon!!!Kram

  SvaraRadera
 2. I morgon Måste jag sy!
  Jag har hamnat i "garnträsket" just nu, men har inte stickat i Bambugarn som du frågade om.
  Så jag kan inte ge några råd om det. Bambutyg däremot är mjukt när det är torrt, men stelt och konstigt när det är vått!.
  Kram

  SvaraRadera