söndag 27 februari 2011

Ännu en arbetsdag står menyn för dagen

Efter en lång färd mot punkt igår så är jag lite sliten idag, just för stunden känner jag mig inte alls motiverad att sätta mig vid arbetsdatorn om 2 timmar. Men får jag bara kliva i badkaret en stund och kanske få läsa i en god bok 10 min så blir nog denna dagen också bra.
Gårdagens sytid användes till att röja undan pyttetäcken som hade fått uppklippt baksida och sedan hade jag ju min mackade halsduk som legat på bordet ett tag. Den blir färdig lagom tills det är vår och varmt igen tror jag. Halsduken är vändsydd och ska ha några enkla quiltsömmar så det borde kanske inte ta så lång tid.
UFO:na som kommit fram i dagens ljus är mycket riktigt ihopsydda men som vanligt så kom det något i vägen igen, den stora inre kritikern, det tyg jag valt till bårder var aningens för mörkt i nyansen så nu får maken köra till quiltbutikerna i veckan med en provbit i handen så får vi se om han hittar något snyggt rött tyg som kan fungera som bård. När han ändå är ute ska han få köpa hem dyr bomullsvadd också.
Elsa fick lite lust att sy i alla fall, idag ska hon prova att sy själv, tyger är valda, bara att hoppas på att hon verkligen vill prova att sy själv och inte slutar och tycker att jag ska sy klart så fort det inte går som hon tänkt sig.
Idag är sonen lycklig, jag har börjat på hans yllesockor, tyvärr är han för liten för att förstå att de inte blir klara idag, av med bomullsockorna direkt med kommentaren jag tar av strumporna så att jag kan använda de blåa sen. Fy vad han kommer att frysa om fötterna ett tag framöver om han ska gå utan strumpor tills jag är klar.
Ha en bra söndag!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Kul när barnen gillar det man gör. Jag har varierande intresse från mina fyra barn (idag vuxna). Två av dem kan ge positiva ord om något jag sytt/stickat och två av dem tycker "det är fint" och inget mer.
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skulle skriva till dig förut och blev utkastad från nätet. Viken familj du har!!!
  Undrar om KM skulle gå in i en tygafffär och handla åt mig? Möjligtvis på Textilia, eftersom han känner Marie.
  Ta hand om er!
  Kram Maja

  SvaraRadera