söndag 6 februari 2011

Söndag och helt av banan

Nu har jag varit off-line i drygt 1 vecka, det känns lite märkligt. Det enda, utöver promenader ner till barnbacken där sonen höll till och tränade på att bromsa och svänga, jag har gjort denna veckan är kolla på nyheterna på TV och så har jag lyckats sticka ett par strumpor till.
Sylusten är bortsprungen för stunden, men det är lite annat som också är bortsprunget och jag tror att de där sakerna på något sätt hör samman.
När jag har tömt kameran på bilder så ska ni få en bild på Marco, en alldeles underbar kille som jobbar som skidlärare i Lofsdalen som till slut lyckades få sonen intresserad av att åka skidor. Vi hoppas att Marco kommer att stanna kvar i Lofsdalen tills nästa säsong så att sonen får honom i skidskolan i nästa år också.
Ett nytt BOM-block har lagts ut, som ni förstår har jag inte ens börjat på det första men vi ska ju ha en sydag med Textilkreatörerna den 19 feb så då kanske jag hinner sy ifatt de andra.
Nä nu är det dags att återgå till verkligheten som består av en megahög med smutstvätt och en handlingslapp lång som en följetong. Endera dagen så ska ni få se sonens kommande resegarderob, efter två resor till Lofsdalen med diverse klädbyten på vägen kan ni säkert räkna ut vad hans resegarderob kommer att innehålla.
Ha en bra söndag!
Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Har saknat dig, men här är ungefär likadant!
    Ingen större lust!!!
    Kram Maja

    SvaraRadera