tisdag 12 april 2011

Award och lite annat

Det är inte alltid jag läser inläggen samma dag som ni publicerar dem, för jag har nu blivit så gammal att jag behöver lägga mig tidigt. Alltså läste jag Majas blogg på jobbet idag och då har hon förärat mig en award, http://majasparadis.blogspot.com/ som jag ska försöka besvara efter bästa förmåga. Sedan är ni några bloggare som får en award av mig.

Det är bloggare med färre än 100 följare som får denna award som uppmuntran.
1. Länka till givaren.
2. Skicka vidare till 5 andra bloggare.
3. Svara på 5 frågor.

1. VARFÖR BÖRJADE JAG BLOGGA?
Eftersom jag är med på Q & L så hade jag sett att många hade webshot och zoomin och jag började känna att jag kanske också skulle göra något sådant, inte för att jag är någon stjärna på att sy utan mer för att övervinna ett mentalt hinder och det har jag gjort med besked, idag har jag inga problem med att visa upp det jag producerar.

2. VILKA BLOGGAR FÖLJER JAG:
Alla dem ni kan se i min blogglista till höger, men även några andra som jag hittat när jag slösurfat på jobbet när tid funnits, några riktiga godingar har jag hittat så sent som i veckan som gått.

3. VILKA FÄRGER GILLAR JAG:
Som ni alla vet är jag inne i en turkos period, svart är också min grej. Har en stor korg limegröna tyger. Som ni vet är beige och brunt inte färger på min repertoar. Om jag ska vara ärlig så är det klara och fina färger som är min grej.

4. VILKEN FILM GILLAR JAG:
Det beror allt på vilket humör jag är på, harmlösa komedier som Wild hogs en dag när jag känner för att skratta. Nyckeln till frihet när jag vill se något mer seriöst, Broarna i Madison County, Stekta gröna tomater på Whistle stop café, ja det finns några till men inga jag kommer på namnet på just nu.

5. LAND JAG SKULLE VILJA BESÖKA:
Nu blev det genast svårt, Nya Zeeland men så vill jag inte flyga så länge. Flera länder i Europa känns lockande men så gillar min familj mer det här med skidåkning än sol och bad. Schweiz är ett land som jag behöver lära känna bättre, min bror bor där sedan några år.

Jag skickar vidare stafettpinnen till följande bloggare:

http://carmenssida.blogspot.com/
http://eva-evaskrypin.blogspot.com/
http://tankaromtyg.blogspot.com/
http://wivispyssel.blogspot.com/
http://bambisyr-evaj.blogspot.com/

Nu till något helt annat. På tal om turkost så kom det ett brev igår med lite turkost innehåll:

Det randiga tyget är bara så läckert så det måste jag göra något alldeles speciellt av.  Precis sidan swirlstyget ligger det ett turkost som inte syns så mycket men det är damskor på det och är så fräckt.

Under veckan som gått har jag sytt mobilfodral x 2. Visst blev det ena turkost.
Ja inte var det meningen att bilden skulle vara på detta hållet men ni ser ju vad det föreställer.
Förresten så är mitt tålamod slut när det gäller den konstrande symaskinen, jag får höra när maken kan ta den med till Malmö och ett välbehövligt SPA.
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund1 kommentar:

  1. OJ, de där tygerna i paketet!!!
    Det var inte bara det snygga turkosa som var läckert!!!
    Mobilfodralen blir man glad av! Klart att Hello Kitty tilltalar dottern!!!!
    Kram

    SvaraRadera