måndag 4 april 2011

Man ska inte få en oemotståndlig lust

att köpa tillbehör till sin hobby en måndag, de affärer som var påtänkta som resmål för dagen håller stängt på måndagar, alltså måste man senast på lördagen veta att på måndag vill jag färdigställa detta projekt och därför måste jag åka och handla nu på stubinen. Visst jag kunde kört till Malmö för mina inköp som inte var så omfattande men just idag har jag en väldigt bentrött 5-åring här hemma. Om jag hade sagt att vi skulle gå någonstans hade han sagt att kan du bära mig eller får jag åka vagn, hm................. han är för stor för sittvagn, menar han rullstol? Det är bara när han är på dagis eller får hoppa på studsmattan som energin finns i överflöd, men det kan ju bero på att han på dagis alltid har varit tvingad att gå eftersom han är äldst i gruppen.
Trots att han är knappt 5 år och 3 månader (bara) håller han på att tappa sin första tand, känns lite tidigt men den är så lös att den trillar ut vilken dag som helst. Just för att tanden är lös vill han bli 4 år igen, undrar vad det var som var så bra med att vara 4 år förutom att tanden satt fast?
Det är fint vårväder idag också och det är jag tacksam för eftersom jag missade det fina vädret genom att sitta vid skrivbordet hela helgen. Om en stund ska vi gå ut, kanske cyklar vi en sväng men mest av allt blir det studsmattan igen.
Ikväll ska jag försöka ragga fatt sylusten som försvann när jag upptäckte att handarbetsaffärerna var stängda idag, jag har ju faktiskt saker jag kan göra även utan nyinköp. T ex kan jag rita upp birdieblock 4 och dessutom börja sy på det för det har jag alla garner som behövs.
Ha en fortsatt bra måndag!
Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Jag kunde inte hålla mig utan kollade in Birdieblocket i morse;)Jättesött! Nu måste jag försöka att hitta de andra 3!
    Kram

    SvaraRadera