tisdag 26 april 2011

Måndagskänsla på en tisdag

just så har det varit sedan jag vaknade när det började ljusna imorse. För barnen är det nog så också. Mormor och morfars hund har åkt hem efter knappt en vecka på Möllegatans hotell och hundpensionat. Dottern gråter över att hennes nattvakt har åkt hem och tycker att en månads väntan på att hunden ska komma hit igen är helt oöverstiglig. Sonen har nog inte förstått att hunden inte kommer att vara här på ett tag men är nog lika glad ändå, han är inte vidare förtjust i hundar. Katten löper och ylar därefter och jag blir matt av att bara höra på henne. En alldeles vanlig dag med andra ord. De enda varelser i hushållet som fungerar något så när normalt är maken och undertecknad, i varje fall fungerar vi normalt idag, hur det är imorgon kan vi inte sia om.
Denna tisdag har utöver ovanstående ägnats åt promenad i det vackra vädret, våren sa bara pang och det blommar snart överallt känns det som, det är en underbar tid just nu men den här spirande/accelerande våren går så snabbt bara.
Lite sömnad för hand har jag lyckats få till idag, sedan går jag i väntans tider, fick mail från Buggy barn att de hade skickat tidningarna jag beställt, hoppas de kommer innan veckan är slut.
För att citera dottern "det är skönt att det är en kort vecka", japp hon har så rätt så, dessutom har jag en dag kortare än henne, jag ska vara flexledig en hel dag, har lite olika ärenden att uträtta den dagen, bland annat så ska jag åka till den stora rehabiliteringsbutiken på Svågertorp, mår man inte bra efter besök i den behöver nog söka hjälp någonstans. Blixtlås, innerkuddar, klappa tyger och lite annat står på dagordningen under det besöket.
Ha en bra vecka för vem vet när vi hörs av nästa gång!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

  1. Rehabiliteringsbutiken!!!
    Underbart!! Ska ta det till mig!
    Kram Maja

    SvaraRadera
  2. Håller med Maria!!!Kram

    SvaraRadera